En nog een WordPress site

Feeling good

Wij geloven dat ‘good food’ en ‘feeling good’ met elkaar verbonden zijn. Als je je goed en gezond voelt, is dat ook aan de buitenkant te zien. Daarom vind je bij ons een enorm assortiment natuurproducten op het gebied van homeopathie, verzorging en cosmetica. Veelal BDIH, Demeter of Ecocert gecertificeerd en nooit getest op dieren. Het verwennen van je zintuigen kan verantwoord bij GooodyFooods.

VERZORGING

Van shampoo tot handcrème, van haarmasker tot badzout. Alle producten voor persoonlijke verzorging die je kunt bedenken vindt je handig bij elkaar gepresenteerd. Wil je een ander blij maken? Op deze afdeling vindt je prachtige giftsets.

COSMETICA

Gelukkig groeit het assortiment natuurcosmetica gestaag. Op natuurlijke basis, vaak zonder parabenen en dus rustig en prettig voor je huid. Mooi zijn en mooi blijven kan met natuurcosmetica van merken als dr. Hauschka en Sante. Je kunt de producten testen in de winkel en heb je een vraag, dan biedt het GooodyFooods team je veel informatie.

WELLNESS PRAKTIJK HERBOREN

Laat je verwennen met een schoonheidsbehandeling van Wilma Holthof. Zij werkt uitsluitend met natuurproducten van o.a. dr. Hauschka. Gun je de rust van deze behandelingen en voel je als ‘’Herboren’’. De praktijk bevindt zich in de kelder van GooodyFooods. Wilma is te bereiken op 06-28711949 en www.dr-hauschka-praktijk-herboren.nl/