En nog een WordPress site

Doing Good

Wij geloven dat een positieve bijdrage aan onze omgeving zich terugbetaalt in lekkere producten en een beter leven voor mensen en dieren. We willen dan ook graag dat de mensen die onze producten produceren een eerlijke boterham kunnen verdienen voor hun gezin. Want GooodyFooods is meer dan een winkel. Wij zien het zelf meer als een ‘’way of life’’.

Verbeter de wereld, begin bij jezelf is een gevleugeld gezegde. Daarom voegt GooodyFooods daad bij het woord. Onze hele bedrijfsvoering is erop gericht om de winkel zo duurzaam en fair mogelijk te laten draaien.
Hieronder vindt je een greep uit de dingen die we doen. We blijven continue op zoek om onze winkel nog verder te verduurzamen.

GooodyFooods duurzaam

  • Het assortiment is minimaal gecertificeerd biologisch met daarnaast veel ruimte voor Demeter, Fairtrade, BDIH en vooral ook lokale en streekgebonden initiatieven
  • Biologische bedrijfskleding
  • Cradle to cradle geproduceerde werkbladen op de broodafdeling, gemaakt van spiegels, hars porselein, glas en as in een volledig milieuvriendelijk productieproces
  • Energiezuinige verlichting (waar mogelijk LED)
  • Afgedekte koelingen
  • Gerecyclede winkelmaterialen
  • Drukwerk op FSC papier
  • Ook kleine hoeveelheden zijn te koop (zelfschep/tap, halve kool)

Daarnaast willen we onze verantwoordelijkheid nemen bij aanname van ons personeel. GooodyFooods kiest er bewust voor om Wajong -jongeren in dienst te nemen als onderdeel van ons team. Iedereen, ook met een beperking, heeft recht op werk. Ons team is onze trots, waarbij alle teamleden een ding gemeen hebben: gastvrijheid zit hen in het bloed.

Sponsering

Naast goede voeding gelooft GooodyFooods er in dat je elkaar kunt helpen. Dit doen ze niet alleen door donaties in de vorm van geld te sponseren maar ook door goede voeding aan sportclubs te leveren.

Bodylifeplan
Bodylifeplan is een kleine studio waar mensen in een intieme en vertrouwde omgeving intensief gecoached worden om een gezonde levenswijze aan te nemen.
Bij Bodylifeplan kunt u verwachten dat iedereen, (mannen en vrouwen) die komen sporten graag willen bewegen om conditie te verbeteren.
Een gezonde levenswijze staat voorop. Dit heeft veel persoonlijke ondersteuning nodig die Bodylifeplan biedt.
Bij een lidmaadschap bij Bodylifeplan krijgt u 10% korting op uw boodschappen bij GooodyFooods.
Voor meer informatie ga naar: www.bodylifeplan.nl

Frankhuisje
Het Frankhuisje is een klein kinderdagverblijf in Zwolle dat zijn naam dankt aan de locatie:
de Frankhuizerallee in de wijk Stadshagen.
Het Frankhuisje staat voor kleinschalige en professionele opvang.
De opvang heeft een visie waarbij het kind centraal staat. Hierbij zijn respect, creativiteit en zelfstandigheid belangrijke aandachtspunten.
Bij Het Frankhuisje hebben ze een natuurspeelplaats met een moestuin en konijntjes.
Daarnaast staat Het Frankhuisje ook voor goede biologische voeding.
Voor meer informatie ga naar: www.kdvhetfrankhuisje.nl

Studio Pilates Zwolle
Deze kleinschalige studio bevindt zicht vlakbij het centrum van de binnenstad Zwolle en is gevestigd in een prachtig voormalig schoolgebouw. Parkeren is makkelijk en bovendien gratis. De inrichting van de studio is licht en ruim en de sfeer is gezellig en ontspannen. Persoonlijke aandacht centraal.
In de studio kun je zes dagen per week terecht voor klassiek Pilates, zoals ontwikkeld door Joseph Pilates.  Daarnaast bieden wij Vinyasa yoga en Yin Yoga aan. De lessen zijn geschikt voor iedereen.
Alle docentes zijn gediplomeerd en gedreven en hebben liefde voor hun vak. We bieden een professionele maar persoonlijke aanpak.
Voor meer informatie ga naar: www.pilateszwolle.nl