ONS ASSORTIMENT

Good food voor vandaag
met het oog op morgen

Voor elke dag

 Bij GooodyFooods vindt je vanzelfsprekend ‘good food’. Maar er is veel meer te ontdekken in onze natuurwinkel. Van dagelijkse boodschappen tot echte verwenproducten. Voor de vegetariër, vegan of vleesliefhebber; onze winkel biedt heerlijke versproducten zoals groente & fruit, brood & banket, tapas, kaas, vlees.

Minimaal biologisch, maar ook Fairtrade, Demeter of ecologisch. Of heerlijke maaltijdmakers, ontbijtproducten, vriesproducten vol vitaminen. Daarnaast is er een uitgebreide wijnwereld, een bijzonder kaasassortiment en voor de dagen met wat minder tijd, hebben we overheerlijke kant-en-klaar maaltijden.

Als je je goed en gezond voelt, is dat ook aan de buitenkant te zien. Daarom vind je bij ons een enorm assortiment natuurproducten op het gebied van homeopathie, verzorging en cosmetica.

 

Biologisch als basis

Bij onze natuurwinkel vind je producten met biologisch als minimale kwaliteit, geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu.

Biologische producten worden verbouwd zonder kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen. De producten bevatten bovendien geen GMO of synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen of onnatuurlijke conserveermiddelen.

Het resultaat: een puur product, waarvan de ingrediënten op natuurlijke wijze hebben kunnen groeien en zijn verwerkt. Dat is precies wat de producten in onze winkel zo veel lekkerder maakt.

Ons doel

vrouwmetkrat.png

Lekker lokaal

Wij halen zoveel mogelijk van onze producten graag van dichtbij. Uit jouw buurt en onze regio. 

In onze winkel vind je een rijk aanbod aan bijzondere producten van biologische boeren, tuinderijen en leveranciers uit de buurt van Zwolle.

Lokale producten zijn niet alleen extra vers, maar ook extra milieuvriendelijk en voordelig.

Seizoen

Net als onze mascotte de eekhoorn, volgen we heel bewust het seizoen. Dan zijn de producten lokaal te halen en gewoon het lekkerst. In de winter vind je bij ons dus producten die in de winter thuishoren, zoals de beste zuurkool van Nederland. Dat is gezond, want boordevol vitamines en natuurlijk lekker!

kip

kaasplank

fruit

“Bij GooodyFooods vind je producten met bijzondere smaken die je in een gewone supermarkt niet tegen komt.”

favicon.png

VOLG ONS OP INSTAGRAM